torsdag 13 augusti 2020

Nu närmar det sig!

Äntligen (säger vi lärare i alla fall…) är det dags att börja skolan igen! Sommarlovet har bjudit på både värme och regn, men vi hoppas att ni kunnat bada och äta massa glass i alla fall, och framförallt att ni är pigga och utvilade.

tisdag den 18 augusti kl. 7.45 står vi lärare redo att välkomna er tillbaka efter ett långt sommarlov.

Vi träffas ute på kullen, på skolgårdens baksida direkt på morgonen. Där kommer vi att leka lekar och sommarprata, innan vi beger oss in till klassrummet. Väl inne ska vi gå igenom scheman och mysa i största allmänhet. Skollunchen serveras kl. 11.00, för årskurs 2, de som vill kan ta med sig en frukt för extra energi. 

På första skoldagen går vi även igenom gruppindelningarna.

Första veckan:

Tisdag
7.45- 13.50 
Vi installerar oss i våra hemklassrum tillsammans med klasslärare. Denna dag kommer vi även att skicka med diverse blanketter hem, så vi hoppas att ni har pennorna vässade 😉

Onsdag
7.45-13.50
Denna dag så följer eleverna schemat hela dagen.

Torsdag
7.45-13.50
Vi har lekaktiviteter tillsammans med förskoleklassen och ettan fram till ca 10.30. Efter lunch så firar vi vår poppande läsning.

Fredag
7.45-12.00
Denna dag följer vi schemat, vilket innebär att Skagerrak börjar med idrott på morgonen. De som har barn i denna grupp kan lämna eleverna i Sälenhallen från 7.20, då Catta finns på plats och tar emot eleverna.

Vi ses på tisdag! 

Hälsningar

Fredrika och Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar